Over OnsEaglenests specialiteiten zijn webontwikkeling, appontwikkeling, artificiële intelligentie en grafisch design.

Wij zijn een Vlaams bedrijf, gevestigd in Limburg.

Eaglenest is de Belgische pionier in duurzaam webdesign.

Wij bieden onze diensten niet enkel aan in België, maar wereldwijd.

Onze DienstenWebontwikkeling

Websites, webshops, online veilingen, online bankieren en blogs

Mobiele Applicaties

Moderne IOS en Android apps

AI Systemen

Machine visie, tekstverwerking, stemverwerking, adviessystemen, beeldverwerking, slimme diagnosesystemen

Grafisch Design

Logodesign, geanimeerde logo’s, motion graphics en posters.

Het Werk van onze MensenWaarom Ons"You cannot fly like an eagle with the wings of a hen.

Purchase a good service from Eaglenest, pursue your goals."


⚫ Geen wachtrij. Ons groot team kan meerdere projecten tegelijk aan.

⚫ We geven je de sourcecode. Wij doen dit om je de vrijheid te geven om zelf je onderhoudspartner te kiezen. Natuurlijk accepteren wij deze taak met plezier, indien je dat wenst!

⚫ Softwareontwikkeling als een service. Wij geloven dat onze taak er niet enkel uit bestaat om jouw ideeën in realiteit om te zetten. Wij geven ook passend advies op ieder moment.

TeamWij werken met getalenteerde mensen. Al onze experten zijn zorgvuldig uitgekozen op basis van hun opleiding, kwaliteit van hun portfolio, eerdere werkervaring en werkmentaliteit.SleutelpersonenReza

Reza

Operations

❝When it comes to satisfying Eaglenest's clients, nothing is too much.❞

Reza is een ervaren top-level manager. In het verleden was hij CEO van Behpakhsh. Behpakhsh is, met haar 5000 werknemers, een van de 50 grootste Iraanse bedrijven. Hij was ook CEO van Paxan en HR-manager van Iran Dairy Industries, bedrijven met respectievelijk 900 en 8000 medewerkers.

Reza

Geerard

Medeoprichter

❝If you want to be an eagle, you can’t be flocking with chickens. Partner up with Eaglenest!❞

Geerard is Eaglenests strateeg. Hij gebruikt de kennis die hij opdeed tijdens zijn Bedrijfsmanagement studies om Eaglenest en haar duurzame initiatieven (inter)nationaal op de kaart te zetten. Hij is medeoprichter en mede-eigenaar van Eaglenest.

Reza

Ehsanollah

Medeoprichter

❝ Our competitors try to think out of the box. Eaglenest has no box. ❞

Ehsanollah studeerde master in Electronice Engineering aan de UGent als zijn tweede master. Voordien studeerde hij master in Nano Electronics. Gedurende zijn bachelor en eerste master was hij een teaching assistent. Ehsanollah is een expert in, onder andere, VHDL, Verilog, C++ en system C. Hij een mede-eigenaar en medeoprichter van Eaglenest.

Duurzaamheid bij EaglenestWist u dat in 2019 het internet goed was voor een totale CO2-uitstoot van 1600 miljoen ton? Eaglenest’s duurzame webontwikkelingstechnieken kunnen die uitstoot verlagen met 550 miljoen ton.

Onze Blog

Latest postsKnack Factcheck duurzame webontwikkeling
Eaglenest heeft als Belgisch pionier in duurzame webontwikkeling met trots een factcheck doorstaan die werd uitgevoerd door Knack In dit artikel werd onderzocht of onze uitspraak in de Krant van West Vlaanderen Het internet stoot 16 keer meer CO2 uit dan Belgi wel waar was Krant van West Vlaanderen In het artikel Eaglenest is Belgisch pionier in duurzame webontwikkeling dat verscheen in de Krant van West Vlaanderen stelden wij dat het internet jaarlijks verantwoordelijk is voor 1596 miljoen ton CO2 uitstoot Voorts zeiden we dat het tijd is om de digitalisering zelf eens aan te pakken in plaats van digitalisering steeds te beschouwen als de oplossing voor de klimaatproblematiek Vooraanstaande bronnen Eaglenest baseerde haar uitspraken op bronnen als BBC Science het Belgische planbureau en de denktank The Shift Project Lees verder onder de afbeelding Deze afbeelding werd genomen van hier Berekening Volgens de BBC is het internet verantwoordelijk voor 3 7 procent van alle CO2 uitstoot Volgens het vooraanstaande magazine Science is die totale uitstoot gelijk aan 43 1 miljard ton Een simpele deling brengt ons dus op 1596 miljoen ton De CO2 uitstoot van Belgi is 115 miljoen ton per jaar De effecten van de lockdown zullen dit bedrag met 13 procent verlagen wat het dus terugbrengt op 100 miljoen ton Via deze berekening stelden wij dat het internet 16 keer meer CO2 uitstoot dan alle energieverbruik woningen land lucht en zeetransport veeteelt industrie in een land als Belgi Eerder waar Knack interviewde de Leuvense professor Geert Deconinck om onze uitspraak te evalueren Uiteindelijk koos Knack ervoor te zeggen dat onze uitspraak Eerder waar is omdat het volgens hen moeilijk is een exact cijfer te plakken om het veelvoud van de CO2 uitstoot van het internet tegenover die van Belgi Wel is het volgens hun zeker dat dat nummer tussen de 5 en de 21 ligt 16 Is dus een goede schatting Geschreven door Jeroen Om het artikel van Knack te lezen klik je hier Om onze blogpost over het artikel in de Krant van West Vlaanderen te lezen klik je hier Om meer te lezen over duurzame webontwikkeling klik je hier
continue reading >
Pionier in duurzame webontwikkeling
Recent verscheen Eaglenest in de Krant van West Vlaanderen met het artikel Eaglenest is Belgisch pionier in duurzame webontwikkeling Het internet stoot 16 keer meer CO2 uit dan Belgi Geerard Adriaen medeoprichter van Eaglenest stelde in dit artikel dat de digitalisatie geen duurzame oplossing is Volgens Adriaen is digitalisatie duurzamer dan haar alternatieven maar het is nog steeds verantwoordelijk voor een immense CO2 uitstoot Hierdoor gelooft hij dat het tijd is om in plaats van naar digitalisering te kijken als de oplossing voor de klomaatproblematiek de digitalisering zelf aan te pakken Het internet stoot 16 keer meer CO2 uit dan Belgi 1600 miljoen ton per jaar om exact te zijn Dit kan met 550 miljoen ton verlaagd worden via duurzame webontwikkeling Eaglenest schuift d technieken naar voren die dit kunnen verwezenlijken Met uw steun steunt Eaglenest de planeet Ehsanollah Fallah medeoprichter van Eaglenest stelt Wij hebben Eaglenest VOF opgericht omdat we de noodzaak van duurzame webontwikkeling inzagen Hij vervolgt Dit is een markt die internationaal slechts zeer weinig spelers bevat Ehsanollah gelooft dat het onderzoek naar duurzame webontwikkeling nog lang niet klaar is Hij gelooft dat Eaglenest er nog zeer veel aan kan bijdragen Eaglenest gelooft dat de shift naar duurzaam website design een sleutelrol speelt in het verlagen van de CO2 uitstoot Indien u meer informatie wil kunt u de blogpost Eaglenest duurzame webontwikkeling lezen In onderstaande afbeelding kunt u ons artikel Eaglenest is Belgisch pionier in duurzame webontwikkeling in de Krant van West Vlaanderen lezen Je kunt het artikel hier lezen Geschreven door Cedric
continue reading >
Duurzame webontwikkeling
Als d Belgische pionier in duurzame webontwikkeling ziet Eaglenest het als haar plicht om u een antwoord te bieden op volgende vragen Was is duurzame webontwikkeling Stoot een website CO2 uit en Wat is het nut van Eaglenest s duurzame webontwikkeling Stoot een website CO2 uit Jazeker En meer dan je zou denken Wist je dat in 2019 het internet 1600 miljoen ton CO2 uitgestoten heeft Dat is dubbel zoveel als de totale CO2 uitstoot van Duitsland Alle Auto s vliegtuigen zeevaart energie en zoveel meer inbegrepen of wel 16 keer meer dan Belgi Was is duurzame webontwikkeling Duurzame webontwikkeling is een verzameling van technieken die de CO2 uitstoot van een website verlagen Wat is het nut van Eaglenest s duurzame webontwikkeling Die 1600 miljoen ton CO2 die het internet uitstootte in 2019 had met 550 miljoen ton verlaagd kunnen worden indien de website ontwikkelaars Eaglenest s duurzame webontwikkelingstechnieken zouden toegepast hebben 550 miljoen ton minder CO2 Dat is evenveel als de CO2 uitstoot van Belgi en het Verenigd Koninkrijk samen Slecht klimaat in de stad Milieurampen Ongezonde uitsoot Rook en smog Fabrieken vervuilen de atmosfeer Uitstoot van gassen Eaglenest bouwt niet gewoon websites Eaglenest bouwt aan de toekomst Eaglenest s technieken zijn zeer divers Het comprimeren van afbeeldingen Zonder aan kwaliteit in te boeten het gebruiken van imbedded links voor video s het verminderen van het aantal webpagina s dankzij onze gepassioneerde grafische designers en nog zo veel meer Via bovenstaande technieken kunnen we de laadsnelheid van de website verhogen want minder lang laden is minder energie verbruiken en het verhogen van de vindbaarheid van de informatie namelijk hoe gestructureerder de site is hoe minder afzonderlijke pagina s geladen moeten worden om informatie te vinden Je kunt ons artikel lezen door op deze zin te klikken Geschreven door Laurien Ga naar Eaglenest Ga naar blog
continue reading >

Onze MissieWij streven ernaar een eco-positief bedrijf te zijn, dat de beste software aflevert, en tevreden klanten in ruil krijgt.